Technieken | Thermovormen Thermovormen

Plastica Thermoforming is gespecialiseerd in het thermovormen van kunststof. De techniek wordt ook wel vacuümvormen, thermoforming of dieptrekken genoemd. Bij thermovormen wordt een kunststof plaat d.m.v. warmte gevormd tot een eindproduct.

Veelvoorkomende producten die worden gemaakt m.b.v. thermovormen zijn: behuizingen, kappen, trays, lampenkappen, panelen en bakken.

De voordelen van thermovormen bij Plastica Thermoforming:

  • Wij thermovormen in zowel grote als kleine series;
  • De opstartkosten zijn altijd laag;
  • Onze machines kunnen afmetingen aan tot wel 3000 x 2000 x 1000mm;
  • U kunt bij ons rekenen op een hoge kwaliteit en een snelle levering!
  • We gebruiken onze ervaring om u optimale ondersteuning te bieden

 

PU mal met gevormde behuizing

Kunststof maatwerk experts

Thermovormen, verlijmen, buigen, draperen of polijsten; wij kunnen praktisch alles als het om kunststof maatwerk gaat. Voor prototyping en serieproductie bent u bij Plastica aan het juiste adres!

Thermovormen met een hoge kwaliteit

Wij bewaken de kwaliteit van ons productieproces nauwkeurig. Wij zijn hiervoor ISO9001:2015 gecertificeerd. Dit houdt in dat al onze processen voor het thermovormen gericht zijn op kwaliteit.

U krijgt van ons alleen producten met een hoge kwaliteit. Zodat u deze met een gerust hart kunt gebruiken in uw (eind)product.

Voorbeelden

Kappen op maat

Voor een klant in de medische industrie maken we deze prachtige vacuümvorm kap met blinde bevestiging. De kap is voorzien van een zogenaamde blinde bevestiging.

Behuizingen op maat

Met thermovormen en CNC-frezen is het zeer goed mogelijk behuizingen op maat te maken. Het voordeel is dat de MOQ erg laag is; vanaf 10 stuks kan er al een behuizing op maat besteld worden.

Trays op maat

Trays op maat zijn gemakkelijk te realiseren met thermovormen. Door de lage opstartkosten en korte levertijden vind je onze trays overal terug.

 

 

Heldere kappen op maat

Plastica Thermoforming is de specialist in Europa als het gaat om heldere thermovormen. Wij maken gegarandeerd de helderste kappen, geheel naar uw wensen.

Specials

Ook voor zeer specialistische kunststof maatwerk projecten neemt u contact op met Plastica Thermoforming! Wij thermovormen tot 3 meter!