Toepassingen | Transparant Verlichtingsindustrie

Bent u op zoek naar een onderdeel uit heldere en transparante kunststof dat gewoon glas kan vervangen? Eén van onze grootste specialiteiten op het gebied van vacuümvormen is het maken van heldere vormdelen. Deze worden voornamelijk toegepast in de verlichtingsindustrie voor zowel binnen als buiten.

Materialen en bewerkingen

Transparante kunststoffen worden steeds meer toegepast in diverse branches omdat het veel voordelen heeft ten opzichte van bijvoorbeeld glas. Transparant kunststof is lichter en sterker, en is hierdoor ook beter geschikt als maatregel tegen inbraak en vandalisme. Materiaalsoorten die worden toegepast zijn voornamelijk Polycarbonaat (PC), Acrylaat (PMMA) en Pet-G. Deze kunnen worden geleverd in transparant of met speciale lichtdoorlatende kleuren.

Heldere en transparante kunststoffen zijn eenvoudig te bewerken middels vacuümvormen of thermovormen. De mogelijkheden in ons productieproces zijn groot en door onze ervaring wordt ieder onderdeel met de uiterste precisie vervaardigd. Twijfelt u of transparant kunststof de oplossing is voor uw product?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op (+31) 0164-236033 of stuur een email info@plastica-thermoforming.eu Wij denken graag met u mee.