Toepassingen | Automotive Automotive

Bijna iedereen heeft wel eens gebruik gemaakt van het openbaar vervoer. De kans is groot dat u hierbij in aanraking bent gekomen met onderdelen die gemaakt zijn door middel van vacuümvormen. Wij vacuümvormen diverse onderdelen voor het openbaar vervoer zoals onder andere de zitting en de leuning van busstoelen of een cover voor een bewakingscamera in een trein. Ook de airconditioningsunits bovenop bussen worden door ons geproduceerd middels thermovormen.

Ondersteuning door ervaring

Wij zijn continu bezig met het verbeteren van onze processen. De nieuwste machines, in combinatie met onze jarenlange ervaring, maakt dat wij de juiste partner voor u zijn. Ook na levering van uw order zijn wij altijd bereikbaar voor vragen en ondersteuning. Dat is voor ons net zo belangrijk als de order zelf. Nieuwsgierig geworden of dat wij uw de oplossing kunnen bieden voor uw ontwerp?  Vraag ons dan meteen naar de mogelijkheden op het gebied van thermovormen of vacuümvormen.
Bel snel naar +31 (0)164 23 60 33 of stuur een e-mail naar info@plastica-thermforming.eu

Kwaliteit en productie

Voor het vormen van onze producten maken wij gebruik van diverse materialen en technieken. Thermovormen en vacuümvormen behoren tot onze dagelijkse werkzaamheden. Dankzij gebruik van hoogwaardige materialen is de kwaliteit en duurzaamheid van onze onderdelen gewaarborgd.

Zoekt u een product voor een boot of auto? Ook dat is mogelijk in ons productieproces. De markt is zeer groot en wij vacuümvormen producten voor heftrucks tot aan straaljagers.

Ook thermovormen wij voor deze sector nog diverse andere onderdelen zoals bijvoorbeeld soft-touch dashboards. Een ander, zeer bekend product, dat wij vacuümvormen zijn onze bandenpallets, die bedoeld zijn voor de opslag van de winter- en zomerbanden. Wilt u meer informatie over dit innovatie systeem? Neem dan een kijkje op www.bandenpallet.nl