Over ons

De vacuümvorm expert

Plastica Thermoforming is de expert in maatwerk kunststof. We zijn gespecialiseerd in het vacuümvormen en CNC-frezen van kunststof kappen, behuizingen, trays, bakken, lichtkappen en andere toepassingen op maat.

Met een eigen design team, een eigen matrijzenmakerij en meer dan 75 jaar ervaring zijn wij de ideale partner om uw kunststof product vorm te geven. In onze moderne productiefaciliteit zijn wij in staat uw prototype & serieproductie te realiseren van 1 tot 100.000 stuks!

Vragen? Neem contact met ons op!

 

Kunststof kappen

Wij zijn in staat om kunststof kappen (maximaal 2,5 meter) vorm te geven in bijvoorbeeld ABS, PS, Polycarbonaat, PMMA, PET of Kydex. Zowel voor prototyping als serieproductie bent u bij Plastica aan het juiste adres.

 


Kunststof behuizingen

Met vacuümvormen en CNC-frezen is het zeer goed mogelijk behuizingen op maat te maken. Het voordeel is dat de MOQ erg laag is; vanaf 10 stuks kan er al een behuizing op maat worden besteld.


Trays op maat

Trays op maat zijn gemakkelijk te realiseren met vacuümvormen. Door de lage opstartkosten en korte levertijden vind je onze trays overal terug. De laatste jaren produceren we ook steeds vaker trays voor ‘pick and place robots’.

 


Heldere producten

Plastica Thermoforming is de specialist in Europa als het gaat om heldere thermovormen. Wij maken gegarandeerd de helderste kappen, geheel naar uw wensen.


Specials

”Bij Plastica werken echte vakmensen!”

Ook voor zeer specialistische kunststof maatwerk projecten neemt u contact op met Plastica Thermoforming!